UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Ajerkuch

Ajerkuch

 Składniki:

  • 8 jajek
  • 5 dag boczku wędzonego
  • odrobina wody lub mleka
  • masło do smażenia
  • sól, pieprz

 

Sposób przygotowania:

  • Jajka mieszamy jak na jajecznicę, pieprzymy i solimy, a potem – aby całe danie było pulchniejsze – dodajemy odrobinę wody lub mleka.
  • Smażymy na wolnym ogniu na średniej patelni – kiedy spód będzie już złoty, smażymy drugą stronę.
  • Prawidłowo wykonany ajerkuch powinien przypominać mały, ale wysoki tort. Smacznego!

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA