UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Cebiche

    • 1 kg ryby (np. filet z dorsza)

    • 1 kg cytryn (limonek)

    • 1 ząbek czosnku

    • 3 ostre czerwone papryczki

    • 1 cebula

    • 2 żółte papryki

    • 1 pomidor

    • sos chili

    • imbir

    • sól

    • pieprz

    • natka pietruszki

 

Wartość odżywcza 1 porcji

    • kcal 271

    • białko 55,2 g

    • tłuszcze 4,3 g

    • węglowodany 22,3 g

 

Sposób wykonania:

Filety pokroić na małe kostki, dodać zmiażdżony czosnek i doprawić do smaku solą i pieprzem. Wycisnąć sok z limonek i zalać filety tak, aby sok je przykrył. Dodać drobno pokrojoną ostrą paprykę i cebulę oraz odrobinę sosu chili.

Odstawić na pół dnia, po czym dodać resztę składników i przyozdobić pokrojoną w prążki żółtą papryką, pomidorem, posiekaną natką pietruszki i imbirem.


Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA