UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Czerwona kapusta i bakalie

Czerwona kapusta z bakaliami

 

Składniki:

  • 1 mała główka czerwonej kapusty
  • 10 dag rodzynków
  • 10 dag orzechów
  • 1 pomarańcza
  • 10 dag fig
  • sok z ½ cytryny
  • 2 łyżki oliwy z oliwek

 

Sposób wykonania:

  • Rodzynki namoczyć w niewielkiej ilości letniej wody, odcedzić.
  • Kapustę drobno poszatkować, skropić sokiem cytrynowym.
  • Orzechy posiekać, pomarańczę obrać, pokroić w trójkąty, a figi – w kostkę.
  • Składniki połączyć i skropić oliwą.

 

Wartość odżywcza 1 porcji:

  • kcal 187
  • białko 3 g
  • tłuszcze 10,5 g
  • węglowodany 22,4 g

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA