UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Czerwona kapusta z winem

Czerwona kapusta z winem

Składniki:

  • 1 kg czerwonej kapusty
  • 2 kwaśne jabłka
  • 1 cebula
  • 4 łyżki oliwy
  • 1 szklanka czerwonego wina
  • 2 goździki
  • cukier
  • sól

 

Sposób przygotowania:

  • Kapustę umyć i drobno poszatkować.
  • Dwie cebule obrać i pokroić.
  • Kapustę zmieszać z cebulą i zalać niewielką ilością wrzącej wody, dodać goździki i razem gotować.
  • Do miękkiej i odparowanej kapusty dodać oliwę i starte na tarce jabłka, a następnie podlać winem i chwilę podgotować.
  • Potrawę przyprawić do smaku solą i cukrem.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA