UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Dorsz w papryce

Dorsz w papryce

 

Składniki:

  • 4 filety z dorsza
  • 3 czerwone papryki
  • mąka
  • olej
  • śmietana lub jogurt naturalny
  • sól, mielona słodka papryka

 

Sposób wykonania:

  • Papryki sparzyć wodą, zdjąć skórkę i pokroić w paski.
  • Filety obtoczyć w mące i usmażyć na złoty kolor.
  • Rybę przełożyć do żaroodpornego naczynia i posypać pokrojoną papryką.
  • Trzy czwarte szklanki śmietany wymieszać z solą, mieloną słodką papryką i polać rybę.
  • Piec w nagrzanym piekarniku około 20 minut w temperaturze 200°C.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA