UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Fasolka po peruwiańsku

    • 1/2 kg białej fasoli

    • 20 dag polędwicy cielęcej

    • 1 szklanka oliwy z oliwek

    • 1 koncentrat pomidorowy

    • 2 cebule

    • natka pietruszki

    • sól i pieprz do smaku

 

Wartość odżywcza 1 porcji

    • kcal 241

    • białko 24,3 g

    • tłuszcze 10,2 g

    • węglowodany 10,1 g

 

Sposób wykonania:

Fasolę moczyć 24 godziny. Polędwicę pokroić na kawałki i gotować razem z fasolą aż zmiękną. Całość podzielić na dwie części. Jedną część zmiksować. Cebule pokroić i zeszklić na oliwie, dodać do polędwicy z fasolą. Doprawić koncentratem, solą i pieprzem. Do całości dodać zmiksowaną masę oraz wodę i gotować około 20 minut, mieszając drewnianą łyżką. Pod koniec gotowania wsypać pokrojoną natkę pietruszki.


Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA