UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Indyk z warzywami

Indyk z warzywami

 

Składniki:

  • 1 kg piersi z indyka
  • 4 marchewki
  • 2 pietruszki
  • 20 dag zielonej fasolki szparagowej
  • 1 pomidor
  • sól do smaku
  • dresing czosnkowy (chudy serek homogenizowany, 2 ząbki czosnku, trochę jogurtu naturalnego)

 

Sposób wykonania:

  • Ugotować fasolkę szparagową.
  • Umytą pierś z indyka ugotować w osolonej wodzie razem z marchewką i pietruszką (warzywa obrać, ale ich nie kroić).
  • Przed podaniem indyka polać dresingiem i udekorować wszystkimi warzywami.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA