UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

  • Serwatka: znakomita dla zdrowia

    To jest nie prawda ze noe moze pan tolerpwac serwatki . Moze to pic kazdy bez wzglendo na dolegliwosci czy chorobe
    Wanda
  • Błonnik i przyjazne bakterie

    Brałam błonnik razem z probiotykiem acidolac, żeby poprawić perystaltykę jelit i pozbyć się przykrych i strasznie uciążliwych zaparć. Powiem szczerze,...
    chmura
  • Przedwczesny wytrysk – wstydliwy problem

    Jakbym czytał o sobie ;) Na początku lekarz dał mi viagrę, ale i tak kazał brać po pół tabletki, więc przerzuciłem się na te tabletki, co Ty, żeby nie...
    bartolo
  • Dyspepsja, czyli niestrawność

    " Oprócz zmian w sposobie odżywiania pacjent powinien przyjmować leki hamujące wydzielanie kwasu solnego"
    ???
    Przy niestrawności, kiedy ewidentnie brak ...
    Sal

Karmazyn z dipem curry

Karmazyn z dipem curry

 Składniki:

  • 4 filety z karmazyna lub morszczuka
  • 4 łyżki keczupu
  • 1 łyżka curry
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 2 młode cebulki
  • 1 łyżka oleju sezamowego
  • 1 łyżka ziaren sezamu
  • 4 gałązki natki pietruszki lub kolendry
  • sól, pieprz

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA

 

 

Sposób przygotowania:

  • Keczup, curry i sok z cytryny wymieszać.
  • Cebulkę i natkę posiekać.
  • Filety posypać solą i pieprzem, skropić olejem sezamowym i grillować po 5 minut z każdej strony.
  • Upieczoną rybę posypać zieleniną i sezamem, podawać z dipem curry.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW