UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Kartoflanka po wiedeńsku

Kartoflanka po wiedeńsku

Składniki:

  • 500 g ziemniaków
  • 2 l wody
  • 4 łyżki śmietany
  • 1 łyżka posiekanej cebuli
  • 1 łyżeczka posiekanej natki pietruszki
  • majeranek
  • sól i pieprz

 

Sposób przygotowania:

  • Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę i włożyć do garnka z wodą, posolić i gotować do miękkości przez około 10 minut.
  • Ziemniaki odcedzić i wywar ostudzić.
  • Do wywaru dodać ziemniaki i cebulę, przyprawić do smaku majerankiem, solą i pieprzem; gotować jeszcze przez mniej więcej 15 minut.
  • Zupę można podawać zabieloną śmietaną i posypaną nacią pietruszki.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA