UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Królik w musztardzie

Królik w musztardzie

Składniki:

  • 1 kg mięsa z królika
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • 3 łyżki musztardy
  • 1 szklanka białego wina
  • 2 duże cebule
  • sól i pieprz

 

Sposób przygotowania:

  • Podzielić mięso na porcje, natrzeć solą i pieprzem, posmarować musztardą.
  • Ostrożnie podsmażyć na oliwie z oliwek, tak by nie przypalić musztardy.
  • Przełożyć do naczynia żaroodpornego, zalać winem, włożyć cebule podzielone na ćwiartki.
  • Przykryć, wstawić na pół godziny do nagrzanego piekarnika.
  • Polać sokiem z połowy pomarańczy, przewrócić na drugą stronę; piec jeszcze pół godziny bez przykrycia.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA