UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Makrela zapiekana

Makrela zapiekana

Składniki:

  • 50 dag filetów z makreli
  • 8 niedużych ziemniaków
  • 1 mała cebula
  • 2 dag masła
  • 2 łyżki oleju
  • 1 cytryna
  • sól i pieprz

 

Sposób przygotowania:

  • 2–3 godziny przed pieczeniem filety rybne osolić, oprószyć pieprzem i skropić sokiem z cytryny.
  • Przed samym wstawieniem do piekarnika rybę posmarować olejem, obsypać drobno pokrojoną cebulą i ułożyć w brytfannie wysmarowanej olejem.
  • Ziemniaki obrać i ułożyć dookoła ryby.
  • Wstawić do piekarnika i piec przez 40 minut.
  • Przed podaniem posmarować rybę i ziemniaki masłem oraz przełożyć na półmisek.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA