UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
Reklama
Oczyszczacze powietrza
Oczyszczacze powietrza
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

  • Kaszel - rodzaje i przyczyny

    Wiecie ile rodzajów kaszlu może mieć mały przedszkolak? Cały kalejdoskop. Do tego oczywiście całkiem różne leczenie. Ostatnio testowaliśmy inhalacje ...
    Kokos
  • Kiedy kostka jest skręcona

    Co to.ma być
    Eryk
  • Choroby nerek – rodzaje i objawy

    głupia pi......a,jak chcesz kogoś szkolić to wypierdzielaj pracować z dziećmi w szkole... Mój syn jest bardzo chory i nieraz też pisze na klawiaturze ...
    Kasia
  • Grupy krwi a żywienie

    niedouczony cymbał. polecam przestudiowanie podstaw genetyki i dziedziczenia - nie ma nic zaskakującego w Twojej grupie krwi.
    dr hyde

mam pytanie dotyczace spozycie miesa z wlosniem. Mianowicie, czy kazde spozycie dawki takiego miesa prowadzi do zarazenia wlosniem? Czy kazda taka konsumpcyjna ekspozycja jest gwarantem infekcji? Tak przynajmniej jest to prezentowane w mediach. Czy moze p

Rzecz jest bardzo indywidualna i zależy od wielu czynników. Od kwasowości treści żoładka jedzącego zaczynając, po fakt jednoczesnego spożywania alkoholu. Poza tym zależy od stopnia zarażenia mięsa, od tego, czy było poddane obróbce termicznej bądź innej (wędzienie, marynowanie, suszenie). Od ilości spożytej. Przede wszystkim jednak  radzę nie spożywać mięsa niewiadomego pochodzenia, nie bedzie wówczas problemu włośnicy. Ciąg dalszy tu: http://www.poradnia.pl/wlosnica.html