UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Pieczarki faszerowane

Pieczarki faszerowane

Składniki:

  • 6 pieczarek o dużych kapeluszach
  • 1 duża pierś z kurczaka
  • 2 cebule
  • 1 duża czerwona papryka
  • 1 cytryna
  • oliwa z oliwek
  • sałata, szczypiorek (do dekoracji)
  • sól

 

Sposób przygotowania:

  • Pierś z kurczaka pokroić w kostkę i zrumienić na patelni na oliwie z oliwek.
  • Drobno pokroić cebulę i paprykę, posolić do smaku i podsmażyć.
  • Tak przygotowanym farszem napełnić kapelusze pieczarek.
  • W żaroodpornym naczyniu na dnie umieścić oliwę z oliwek pomieszaną z sokiem z cytryny i na to ułożyć grzyby.
  • Piec pod przykryciem około 20 minut.
  • Po wyjęciu z pieca można kapelusze ułożyć na liściach sałaty i posypać posiekanym szczypiorkiem.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA