UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Przepiórcze jaja z łososiem

Przepiórcze jaja z łososiem

 

 

 

Składniki na 4 porcje:

  • 10 przepiórczych jajek
  • 5 dag sera topionego
  • 5 dag sera białego
  • 1 łyżka koperku
  • 1 plaster wędzonego łososia
  • 1 kiszony ogórek
  • kilka liści sałaty
  • sól, pieprz
Reklama
Reklama

 

Sposób przygotowania

  • Oba serki wymieszać z posiekanym koperkiem na jednolitą masę. Ogórka pokroić w drobną kostkę, łososia w cienkie paski.
  • Jajka ugotować (ok. 3 minut), ostudzić, obrać, przekroić na pół, ułożyć na liściach sałaty.
  • Na każdej połówce położyć „kleks” masy serowej. Udekorować łososiem i ogórkiem.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA