UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Roladki drobiowe i szpinak

Roladki drobiowe ze szpinakiem

 

 

 

 

Składniki:

  • 4 małe filety drobiowe
  • pół kilograma mrożonego szpinaku
  • sok z ćwiartki cytryny
  • oliwa z oliwek
  • sól, pieprz, przyprawy smakowe

 

 

Sposób wykonania:

  • Szpinak rozmrozić w garnku, krótko przysmażyć z ząbkiem wyciśniętego przez praskę czosnku, dodać do tego sok z ćwiartki cytryny.
  • Przyprawić do smaku solą, pieprzem oraz przyprawami.
  • Filety rozbić, przyprawić, posmarować szpinakiem i zawinąć w rulonik.
  • Delikatnie przesmażyć na patelni i dusić na wolnym ogniu około 20 minut.
  • Roladki drobiowe można podawać z ryżem i surówką.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA