UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Zupa ze stokrotkami

Zupa ze stokrotkami

 

Składniki:

  • 5 garści stokrotek i 3 garście liści stokrotek
  • 1 kalafior
  • 1 marchewka
  • 1 pietruszka
  • pół małego pora
  • 1,5 l bulionu drobiowego
  • 2 ząbki czosnku
  • sól, pieprz, majeranek

 

Sposób przygotowania:

  • Kalafior dzielimy na małe różyczki.
  • Myjemy wszystkie warzywa, obieramy je i drobno kroimy, na przykład w wąskie paski.
  • Kalafior i jarzyny gotujemy w bulionie, maksymalnie przez 2 godziny, potem dodajemy pokrojone liście stokrotek i czosnek oraz przyprawiamy do smaku.
  • Po ugotowaniu zupy wrzucamy do niej opłukane na sitku stokrotki (bez łodyżek). Smacznego!

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA