UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Cukinia faszerowana

Cukinia faszerowana

 

 

Składniki:

  • 4 nieduże cukinie
  • 25 dag pieczarek
  • 1 jajko
  • 2 woreczki ryżu
  • 1 duża cebula
  • oliwa z oliwek
  • sól, pieprz

 

Sposób przygotowania:

  • Pokrojone pieczarki podsmażyć razem z cebulą pokrojoną w kostkę na oliwie.
  • Ryż ugotować na półtwardo i wymieszać z pieczarkami.
  • Wbić jedno jajko, doprawić do smaku solą, pieprzem i wymieszać.
  • Cukinie obrać ze skóry, obciąć końce od łodygi, wydrążyć i nadziewać farszem.
  • Ułożyć w żaroodpornym naczyniu, podlać odrobiną wody i piec w piekarniku w temp. 180°C około 30 minut.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA