UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Feta jaglana

 Feta jaglana

Składniki:

  • 1 szklanka kaszy jaglanej
  • 25 dag sera feta
  • 4 młode cukinie
  • 3 cebule
  • 2 ząbki czosnku
  • 4 gałązki rozmarynu
  • ½ pęczka zielonej pietruszki
  • 1 mała puszka zielonego groszku
  • 1 łyżka oliwy
  • sól, pieprz

 

Sposób przygotowania:

  • Kaszę ugotować w podwójnej ilości osolonej wody z 2 gałązkami rozmarynu.
  • Cukinie umyć, nie obierać, razem ze skórką pokroić w drobną kostkę.
  • Pokrojoną cebulę podsmażyć na oliwie, dodać rozgnieciony czosnek i cebulę, doprawić solą i pieprzem, a następnie dusić do miękkości.
  • Wymieszać z ugotowaną kaszą i posiekaną resztą ziół, natką pietruszki i groszkiem.
  • Przed podaniem posypać pokruszonym serem feta.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA