UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Jabłka pieczone z miodem

Jabłka pieczone z miodem

Składniki:

  • 4 jabłka
  • 4 płaskie łyżeczki miodu
  • 4 orzechy włoskie

Reklama
Reklama

 

Sposób przygotowania:

  • Jabłka umyć, odkroić wierzch z szypułką i wydrążyć łyżeczką gniazda nasienne.
  • Orzechy wyłuskać i drobno posiekać, a następnie wymieszać z miodem.
  • Miód z orzechami nałożyć do wydrążonych jabłek i przykryć ściętymi wcześniej wierzchami.
  • Upiec w piekarniku.
  • Podawać na gorąco lub na zimno.
  • Jabłka można także upiec bez nadziewania, w całości, i dopiero przed podaniem polać miodem.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA