UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Kotlet z selera

Kotlet z selera

Składniki:

  • 1 kg selera korzeniowego
  • 2 jajka
  • 1 pomidor
  • bułka tarta
  • oliwa z oliwek
  • sól

 

Sposób przygotowania:

  • Obrać selery, opłukać, pokroić w plasterki o grubości 1 cm i gotować w osolonej wodzie przez około 15–20 minut.
  • Po ugotowaniu wyjąć selerowe krążki z garnka i ostudzić.
  • Ubić dwa jajka i posolić.
  • Kawałek selera umoczyć w jajku, panierować w bułce tartej i smażyć (po pół minuty z każdej strony) na tłuszczu rozgrzanym na patelni.
  • Można podawać z pomidorem.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA