UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Miętowy pstrąg z folii

Miętowy pstrąg z folii

Składniki:

  • 300 g pstrąga
  • 1 cebula czerwona lub biała
  • 4 duże ziemniaki
  • 1 cytryna
  • oliwa z oliwek
  • 60 g masła
  • liście świeżej lub suszonej mięty
  • natka pietruszki
  • przyprawa do ryb
  • sól

 

Sposób przygotowania:

  • Pstrągi wypatroszyć, posolić, a do środka włożyć posiekane liście mięty, pokrojoną w krążki cebulę i zawinąć w folię aluminiową.
  • Ryby wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 250°C i piec około 25 minut.
  • Nieobrane ziemniaki upiec w folii w temperaturze 300°C przez około 45 minut.
  • Do ziemniaków podawać kosteczki masła (około 15-gramowe) i posiekaną natkę pietruszki.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA