UWAGA! Ten serwis używa cookies.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem
MENU:
Reklama
Jonizator wody Aquator Silver
Jonizator wody Aquator Silver
Facebook
Googleplus
Twitter

Komentarze

Szparagi z jajkami

Szparagi z jajkami

Składniki:

  • 1 pęczek szparagów
  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 1 szklanka mrożonego lub świeżego groszku
  • 1 szklanka wody wymieszanej z białym winem
  • 5 dag masła
  • garść świeżej mięty

 

Sposób wykonania:

  • Szparagi gotujemy (około 30 minut na wolnym ogniu) w lekko posolonej wodzie z dodatkiem odrobiny cukru.
  • Groszek dusimy w wodzie z winem i masłem.
  • Szparagi (powiązane szczypiorkiem w porcje) obkładamy pokrojonym w ósemki jajkiem, posypujemy groszkiem i listkami mięty. Smacznego!

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA