Składniki:

  • 40 dag brukselki
  • 10 dag pieczarek
  • 1 cebula
  • 1 ogórek kiszony
  • 4 łyżki oleju słonecznikowego lub oliwy
  • sok z cytryny
  • zielony koperek
  • cukier
  • sól

Reklama
Reklama

Magnetoterapia

Magnetoterapia

bransoletki z tytanu :: pas lędźwiowy
opaska na kolano :: opaska na kostkę

 

Sposób przygotowania:

  • Brukselkę gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem cukru, odcedzamy i odstawiamy do ostygnięcia.
  • Duże główki kroimy w ćwiartki, mniejsze na połówki.
  • Cebulę siekamy, a ogórek kroimy w cienkie paski.
  • Pieczarki obgotowujemy, studzimy i kroimy również w paski.
  • Wszystkie składniki mieszamy i polewamy sosem z oleju i soku cytrynowego.
  • Sałatkę posypujemy posiekanym koprem.
  • Można do niej dodać także pokrojoną wędlinę lub pokrojony żółty ser.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

Sklep Poradnia.pl poleca

RABAT 5%

Dokonując w sklep.poradnia.pl zamówienia za minimum 100 zł, użyj podanego poniżej kodu rabatowego.

Kod należy wpisać podczas finalizacji zamówienia, w trakcie wyboru sposobu płatności i dostawy, w pole Kod promocyjny (po prawej stronie), a następnie kliknąć w znajdujący się obok przycisk.

Kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o 5%.

Kod rabatowy: PORADNIA

 

Dodaj komentarz