ARTYKUŁY DO SŁUCHANIA

W obecnych czasach zdominowanych przez multimedialne formy przekazu dźwięk wart jest nieraz więcej niż tysiąc słów. Od dziś, aby poznać najnowsze wieści ze świata fitoterapii i szeroko pojętej profilaktyki zdrowia nie trzeba czytać - można posłuchać. Na dowolnym urządzeniu - komputerze, telefonie, tablecie. Na stronie DO SŁUCHANIA mają Państwo możliwość bezpłatnego odsłuchania lub pobrania plików audio z najciekawszymi, naszym zdaniem, artykułami z ostatnich wydań kwartalnika "Żyj Długo". Co tydzień - w każdy poniedziałek - na stronie będzie się pojawiał nowy artykuł w wersji do słuchania. Zapraszamy!

Składniki:

  • 20 dag śliwek
  • 2 cebule
  • 20 dag kiełbasy
  • 10 dag wędzonego boczku
  • 4 dag oliwy

Reklama

 

Sposób przygotowania:

  • Śliwki nadkroić i usunąć pestki.
  • Cebulę oraz kiełbasę pokroić w krążki.
  • Boczek pokroić w cienkie plasterki.
  • Na długie patyczki nabijać kolejno śliwki, boczek, cebulę i kiełbasę.
  • Przygotowane szaszłyki położyć na rozgrzanym tłuszczu i podsmażyć ze wszystkich stron, ciągle obracając.
  • Podawać z bułkami.

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW