Kanapka 1

Składniki:

  • wydrążona bułka (może być razowa)
  • masło lub margaryna
  • jajka
  • raki
  • łosoś marynowany lub wędzony
  • świeże ogórki
  • koperek

Reklama

 

Kanapka 2

Składniki:

  • wydrążona bułka (może być razowa)
  • masło lub margaryna
  • jajko
  • śledź
  • cebula
  • pomidor
  • ogórki konserwowe

 

Sposób wykonania:

  • Bułkę posmarować masłem lub margaryną (według smaku).
  • Ułożyć podane składniki w dowolnej kolejności i ilości, według uznania.
  • Takie kanapki najczęściej je się nożem i widelcem.
  • Można je też zapakować w aluminiową folię, włożyć do pojemnika i dać dziecku do szkoły czy też samemu zabrać do pracy. Smacznego!

ZOBACZ WIĘCEJ PRZEPISÓW

 

Najnowsze
Choroby
Ziołolecznictwo
Żywienie